start » Fullriggaren, Kårinformation, Sanct Botvids scoutkår

Info till Fullriggare

Publicerad: november 26, 2018

Hej Alla grymma Fullriggare!! 😀 😀 😀

Hoppas ni alla har det bra :). Här kommer lite information om smått och gott:

Föregående möte och Julbasar:

Först vill vi bara säga grymt bra jobbat i onsdags! För er som inte var där så kan jag berätta att vi stöpte ca 30 ljus som kommer säljas på Julbasaren den 16 dec i stugan. Kommer även finna andra alster till försäljning som våra scoutavdelningar har tillverkat. Har ni också saker hemma som ni vill sälja så kommer det även finnas bord att boka på vår julbasar för 50 kr. Bord bokas på epost: scoutsassa@hotmail.com.

Nästa möte, den 28/11:

Nu på onsdag är det dags för årets bad och i år åker vi till Eriksdalsbadet. Samling 19:00 utanför entrén. För er som åker kommunalt och vill ha sällskap så komma jag (hemligt vem det är… 😉 ) ta tåget från Tumba kl 18:07 och kommer sitta i sista vagnen.
Ta vänligen med 40 kr för inträdesavgift, samt ett hänglås och annat viktigt förståss!

Julgransförsäljning:

Vi har behov av personal som ska sälja kårens julgranar, ett perfekt tillfälle att tjäna lite pengar på. Information och anmälningslänk finns på hemsidan. Julgrupper, kalender och ljus. Kåren säljer även i år våra fina julgrupper, kalendrar och ljus där både kåren och scouten tjänar pengar på. Ljus och kalendrar finns att hämta i stugan och info om julgrupper finns på hemsidan. För varje såld sak tjänar scouten 10 kr.

 

Vi ses på onsdag! 😀

//Kölsvinen