start » Fullriggaren, Kårinformation, Sanct Botvids scoutkår

Viktig info till alla Fullriggare!

Publicerad: september 5, 2018

Hej alla Fullisar!

Hoppas ni har det bra och har haft en fantastisk sommar! 🙂

Lite kort och viktig information är att vi på Fullriggarna INTE kommer att börja terminen idag, trots att Rovfåglarna gör det (sprid gärna det till era kompisar så de också vet!). Vi kommer istället att börja terminen på onsdag nästa vecka (12 september). Då kommer vi vara i/vid scoutstugan och vanlig tid gäller.

Detta beror på att vi ledare för Fullriggarna kommer planera terminen under den här onsdagen så att vi ska ha en awesome planering liksom ;p

Vi på Fullriggarna fortsätter under denna termin att ha möten på onsdagar mellan 19-21, precis som tidigare. Vi kommer också välkomna några nya till avdelningen, och ni nya är också välkomna onsdagen den 12:e!

Vi ses då så får ni ha det så bra så länge!