start » Fullriggaren, Kårinformation, Rovfåglarna, Sanct Botvids scoutkår

Onsdagens äventyrarmöte

Publicerad: maj 8, 2018

God dag!

På onsdag har alla äventyrare ett gemensamt möte med titeln Orientalisk orientering!
Som titeln syftar på så kommer vi vara ute lite i skogen och så. Detta innebär att vi både kommer att samlas i början samt avsluta mötet uppe vid bommen i skogen ovanför Scoutstugan (bommen där elljusspåret till Brantbrink och Lida går). Mötet startar där och avslutas där, och INTE vid scoutstugan eller någon annan stans.

Då vi också kommer vara ute i skogen och orientera (eller typ i alla fall) så betyder det att det kan vara lämpligt att ha på sig passande kläder (tänk: bra skor som man kan springa i, samt oömma kläder, helst träningskläder. Kanske en vattenflaska). Klackskor och kostym är inte att föredra!

Sedan önskar vi till sist er välkomna, så hoppas vi att vi ses på onsdag! 🙂

 

//Kölsvinen och Asgamarna