start » Fullriggaren, Sanct Botvids scoutkår

Fullriggarna: Badmöte 29/11

Publicerad: november 28, 2017

Tjena alla kära fullriggare!

På onsdag (29/11) så har vi badmöte på Sydpoolen (i Södertälje alltså). Vi alla samlas DÄR kl. 19:00 och sedan avslutar vi mötet DÄR kl. 21:00 (ni är alltså själva ansvariga att ta er dit och hem, men ett tips är att försöka samåka med någon annan, kanske från din patrull t.ex?).

Till badhuset måste du ha med dig:

– Badkläder (ingen mankini! ;))
– Handduk
– 90 svenska riksdaler för att betala inträde
– Hänglås
– Annat bra som man behöver när man åker och badar

Under tiden som vi är där kommer vi att testa era simkunskaper i form av att ni ska simma 200 meter (detta eftersom vi behöver veta detta för t.ex. seglingsverksamhet). Vi kommer dock inte ha prov på exempelvis klädsim eller så, så ni behöver INTE ha med några kläder för att simma i.

Välkomna! 🙂

//Felix