start » Fullriggaren, Havsörnen, Sanct Botvids scoutkår

Äventyrarscouter: Hemma-hos-möte 22/11

Publicerad: november 20, 2017

Hej!

Onsdagen den 22 november är det hemma-hos-möte för Fullriggarna och Rovfåglarna. Det innebär att patrullen ska vara hemma hos den patrullmedlem som man bestämde att man skulle vara hemma hos under förra mötet. Om du inte närvarade under förra mötet (och därmed inte vet var du ska vara) så får du kontakta någon av dina avdelningsledare så får du reda på det (vi kan tyvärr inte lägga upp adresser för barn på internet :/).

 

Uppdrag för hemma-hos-mötet: Under hemma-hos-mötet ska patrullen bestämma en aktivitet/nummer som de ska göra under lägerbålet på den uppkommande hajken. Resterande tid på hemma-hos-mötet är fri tid, då får ni göra något kul :).

 

Glöm inte att också ta närvaro under mötet! Vi vill veta vilka som var med på hemma-hos-mötet. Maila sedan närvaron efter mötet till någon av era avdelningsledare! Glöm inte heller att anmäla er till den uppkommande hajken samt julgransförsäljningen!!

Mer information om det uppkommande mötet på Sydpoolen kommer under nästa vecka.

 

//Kölsvinen
//Asgamarna