Nyhet! Vi lägger till en ny vecka i slutet av sommarlovet, vecka 32. Bara att anmäla! :)

Skepp o'hoj!

Det är snart sommar och återigen dags för sjöskola!

Under förra sommmaren gick de två ungdomsorganisationerna Sanct Botvids scoutkår och Tullinge kanotförening ihop för att skapa Tullinge sjöskola. Den kombinerade verksamheten under fjolåret blev av allt att döma lyckad, och därför är vi glada att kunna erbjuda ytterligare ett år med detta samarbete!

Tullinge sjöskola är det bästa av två världar, där du som deltagare får möjlighet att både trotsa vindarna i en segelbåt och vågorna i en kanot. Självklart kommer vi också hitta på en massa annat kul som man gör på sommarn, såsom att leka och bada och ha det bra. :)

Skolan riktar sig till barn födda fr.o.m 2006 t.o.m 2010. Alla är välkomna, oavsett om man är medlem i någon av föreningarna eller ej. Utifrån ledarunderlag så erbjuder vi sjöskola under en period detta år, vecka 25 (mån 17/6 - tors 20/6) (FULLTECKNAD), samt vecka 32 (mån 5/8 - fre 9/8). Dagtiderna under skolan är 9-16. Vi har 30 platser under varje period, så vi rekommenderar att anmäla skyndsamt!

Ett krav på simkunnighet på minst 200 meter gäller för alla deltagare på skolan! För prisinfo, se tabell nedan.

Anmälan (vecka 32) hittar du här.
Sista anmälningsdatum är 1/8 och anmälan är bindande!!
Först till kvarn gäller.

Viktiga infopunkter för dig som vill delta:

Lite mer information - inklusive vägbeskrivning till den exakta platsen vi kommer att vara på under veckan - kommer att komma i form av ett mail till alla anmälda i början av juni för första perioden och slutet av juli för den andra!

Några frågor eller funderingar, eller kanske undrar vilka vi är? :)

Kontakta oss gärna via mail, till sjoskolan@stbscout.se!