Tullinge sjöskola 2021

Sjöskolan är över för år 2021.
Info gällande säsongen 2022: Information om sjöskolan 2022 kommer att läggas ut på den här hemsidan den 1 mars 2022. När infon läggs ut den 1 mars kommer det att stå vilket datum som anmälan öppnar för veckorna 2022. Om ni vill vara med på sjöskolan 2022, sätt gärna en påminnelse att gå in på den här sidan under början av mars för att få uppdaterad info och veta när anmälan öppnar!

Tullinge sjöskola drivs av Sanct Botvids scoutkår tillsammans med Tullinge kanotförening, och som deltagare får man möjlighet att både trotsa vindarna i en segelbåt och vågorna i en kanot. Självklart kommer vi också hitta på en massa annat kul som man gör på sommarn, såsom lekar, skattjakter och bada och ha det bra. 😊

Skolan riktar sig till barn födda fr.o.m 2008 t.o.m 2012. Alla är välkomna, oavsett om man är medlem i någon av föreningarna eller ej.

Denna säsong kommer vi anordna sjöskolan under vecka 24, 25 (Fulltecknade!) samt 26 (endast segling). Dagtiderna under skolan är 9-16.

Till att börja med kommer vi att erbjuda 20 till 25 platser per period. Beroende på hur Covid-läget ser ut framöver kan vi utöka med fler platser. Vi hoppas på och planerar för att kunna genomföra sjöskolan ungefär på samma sätt som förra året, men givetvis uppdaterar vi info allt eftersom. Avbokning är fri tillsvidare.

Anmälan för seglarskola vecka 26 hittar du här. Först till kvarn gäller.

Viktiga infopunkter för dig som vill delta:

Lite mer information - inklusive vägbeskrivning till den exakta platsen vi kommer att vara på under veckan - kommer att komma i form av ett mail till alla anmälda i början av juni.

Har ni några frågor eller funderingar, eller kanske ni undrar vilka vi är? 😎

Kontakta oss gärna via mail, till sjoskolan@stbscout.se!